tisdag, augusti 05, 2008

115 miljoner..

.. till Balltorp..
. Mycket Chips för de pengarna, klart grabben ska åka till Saudiarabien. Ärligt så tycker jag det gnälls lite mycket på de fotbollsspelare som tar chansen att tjäna stora pengar. Chippen ska "ge upp landslaget", "bara göra det för pengar", "borde spela i en större liga" men för vems skull? För vår skull? Grabben kan sitta på soffan resten av sitt liv efter några månander i Saudi, allt annat är bara avundsjuka. Och, han kan dessutom klippa sig, skaffa utbildning och ett riktigt jobb om han tröttnar på soffan.
Om pengar ger lycka är dock en annan fråga..
Om Donstsk är ett ställe för hemmakäre Anders Svensson är en tredje.. Men som ovan. Kanske kan han ta det för en tryggad framtid om han mot förmodan inte redan har det..

Finns det inte någon gräns på hur mycket pengar man behöver för att göra vad man vill resten av livet?

Hade jag haft mer pengar hade jag handlat mer pengar på Ronneby Bruk.. ..och tagit en chilipehandling på spat.

Sista natten i Ronneby. Mycket AC/DC ikväll, vi är kändisar på hotellet. Vi för liv utan att kasta möbler om man säger så. Måste vila upp oss efter fyra nätter på spa. Hann med Krativum i Karlshamn igår. RIktigt bra, kul för barn OCH vuxna. Familjen samlad, riktigt bra. Li hoppar från kanten nu och Lo lärde sig dykkoden idag. Häftigt. Och snart börjar vi jobba..

..samma sak med spelarflykten till Danmark. Är det så upprörande att en bra brasse flyttar från Kalmar till Köpenhamn? Att en nollande knalle gör likadant? Är det inte Danmark som har problemet i och med att duktuga svenskar tar danskarnas platser medan vi i Sverige kan se unga talanger ta plats i allsvenskan? Avdic kom från Bröndby by the way..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kontorsråttan tycker att det är helt ok att man tar ett jobb för pengarnas skull - bara man vågar säga att det är därför.

Och så hoppas vi på att Söder tåar in en borta mot Basel idag!

Anonym sa...

Killen é 29 bast, knappast ung och lovande längre, dags att casha in, lycka till säger jag.

Oslagbar sa...

Csha in och ha det gott i Söder..