onsdag, augusti 20, 2008

Lombardo vann, Sverige torskar..

..men trots 1-3 i baken så tycker jag ändå att det var riktigt trevligt att se Sverige.. Källström BRA, Svensson/Andersson BRA, Henke GRYMT bra.. Bra alltså fram till 1-2.. Sedan blixtrar fransk klass och då är vi borta men nog borde det räcka i Tirana.. Men snälla Rosenberg, hur öppet mål måste du ha? Liknar Lombardo, killen är ju duktig men det knyter sig framför mål.

Skillnaden mot Lombardo är (Jo, enda skillnaden) att när lombardianerna missat fem öppna lägen kommer alltid fem till.. 5-0 senast och ett av målen var Oslagbart, jo, ni läser rätt, efter många försök satt den äntligen. Att det ska vara så barnsligt kul att göra mål.. Vi kommer att vinna serien, behöver bara en poäng på fyra matcher och det är totalt omöjligt att lyckas förlora så mycket..
Ok, 2-3, men närmare kom vi inte. Frankrikes lyft berodde dock INTE på att innermitt hamnade i knät på backlinjen. Snarare på bra franskt spel och att vår backlinje inte riktigt håller inernationell klass. Majstorovic? Kan inte ens stava till hans namn så dålig är karln.. ;-)

Den här killen är kul;

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med dig om att Källström var bra. Inte dåligt att herrar förbundskaptener kan tänka sig att ändra systemet så att fler spelare får mer utrymme för det de är bra på. Backlinjen var dock lite seg - finns det inte snabbare och yngre förmågor att börja lotsa in. Det brukar ju ta sina år innan en "ung" spelare får chansen.... Och Chippen var väl inte heller så vass? Och varför fick inte Sebastian Larsson spela?

Såg sammandraget av OS-finalen mellan USA och Brasilien. Snacka om klasskillnad om man jämför med de svenska damerna... där finns en del att lära - och ta hem Sundhage!!!

Och allt detta tycker Kontorsråttan