torsdag, augusti 07, 2008

Casha in..

..fast Chippen ska ju i alla fall SPELA. Ljungberg cashar in 70 miljoner för att INTE spela! Hur skulle det kännas tro att ens arbetsgivare vill bli av med ´en så till den milda grad att de betalar 70 miljoner? Antagigen riktigt bra.. Ska prata med chefen på måndag..

Kluvna känslor efter 2-4 mot Kalmar FF. Kan konstatera följande:

-Kalmar gjorde 4 mål på en målchans, bra utdelning.. Frispark via Sjöbergs huvud, hörnnick av Ingelsten efter det att han tagit nacksving på Florén den äldre, långskott efter praktträff av en Elm efter det att domaren brutit elfsborgsanfall genom att nicka(!) den till kalmariter. Å så klassmål av Ingelsten igen efter att Elfsborg brutit ihop totalt efter 2-3.

-Nordmark och Florén d.y. är framtidsmän men tanigt små bredvid Rydström och Elm.

-Elm är bra. Kalmars effektivitet är .. mycket bra.

-Lucic, Svensson, Danielsson, Andersson är riktigt bra men de var på läktaren..

-..och Lasse Nilsson, Ishi och Bajrami kom in när det var för sent..

-Cupen är sådär intressant, 2.ooo på läktarna..

- Sjöhage fick chansen och tog den.. not! Fast Berglund var inte bättre han.

-Avdic behövs högre upp i plan eftersom det är där han spelar även som defensiv mittfältare, oceaner för Elmarna vilket också gjorde att en av dem kunde ostört kruta in avgörandet. Men som sagt, Elm är bra, Kalmar är bra och favoriter i allsvenskan.


Blåvitt var nära igår men ärligt, "bragdmatch" var väl att ta i, de förlorade mot Basel, inte Manchester United.. Synd dock för de missade upplagt läge; där Elfsborg fick möta Valencia väntade ett portugisiskt gäng som lät sådär.. Hade varit kul med Blåvitt i CL. Elfsborg vann i denna omgången ifjol, jag var själv i Ungern.. Ljuva minnen..

Dop på söndag. Vad händer när prästen skvätter vatten? Veckans webbfråga.. AC/DC eller lugnet? Det finns få mellanlägen. Vi får dock en hel del leenden nu och visst mår Lady Di betydligt bättre även om det är svårt att ställa klockan efter henne om man säger så.. :-) Mån Lady Di bättre så mår hela familjen bättre. Det är märkligt hur en sådan lite krabat kan styra vardagen..

Hemma igen, visst kom hösten ganska brutalt i år? Kallare, mörkare direkt.

Fick samtal från Försäkringskassan idag. De ska betala ut mina pengar för pappadagarna och undrade om jag verkligen ville ha betalt för två dagar i maj långt innan födelsen. Om man säger så, det är tur att de har koll på mig. Många klagar på Försäkringskassan men för oss har de varit riktigt bra. Ringer och fixar. Sedan kan man ju undra varför man enbart kan anmäla pappadagar samma dag som anmälan gäller och inte i efterhand. Dagen du blir pappa ska du alltså komma ihåg att anmäla till FK att du tar ut pappadagar! Man har tankarna på annat håll om man säger så. Det är endast med speciella skäl som man får efteranmäla berättade FK-tjejen vänligt till mig då hon försynt påpekade att mina "glömde" med en ;-) inte riktigt var vad lagen uppmanade till. Men som sagt, jag får mina pengar och alla är nöjda. Då känns det bra att leva i Sverige..

Inga kommentarer: