lördag, augusti 02, 2008

dålig täckning

Det blir inte så mycket bloggande när man är utan både Internet och täckning på mobilen.. Det finns t.o.m. protestlistor mot den dåliga täckningen i Olofsbo och det är klart, 100 meter till vattnet, en mil till Falkenberg, varför kan de inte erbjuda bättre förutsättningar 2008!? Det är ju en sak att sälja reklam på att ta med datorn till sommarstugan..

Hur som, är nu på ett hotellrum på Ronneby Brunnshotellet och hör trubaduren från restaurangen sjunga Sweet home Alabama följt av I saw her standing there, klackarna i taket naturligtvis. Hungry heart börjar nu.. Försökte få en trubadur i Olofsbo att spela Kent men han bara suckade och rev av Living next door to Alice..

Det verkar dock ok här även om Lo sin vana trogen fått feber och Di varit lite ostadig på kvällen och buffén till kvällsmat innebar att man fick hämta den enda rätten som serverades själv. AL utan mjölk men den fixade de. Har redan hunnit med Jourcentralen i Karlshamn men det tycks inte vara halsfluss denna gång vilket känns skönt.

Vi tänkte ge oss ut på Karön i mgn om vädret tillåter och så en loppis i brunnsparken.Sista semesterveckan, det gäller att njuta.. Ska götta oss med spa och massage dessutom..

Blåvitt börjar bli riktigt trevligt. Gillar uppriktigt Söderkisen, kaxig kille, kul.

In med Kurbegovic!

Vill bara påpeka att Elfsborg vann i andra omgången av CL-kvalet.. sedan kom Valencia vilka ju hade halva EM-guldlaget på plan, bara en notering till alla som sågade di dule efter knölarna den gången.. Nu smyger de närmare UEFA-cupgruppen, St Patrick någon?

Holm 2.32 idag!

Om Kallur vinner guld? Högst otroligt och gör hon det så lyser en stor fet varningslampa! Tänk omvänt om en rysk löperska skulle hålla upp ett halvår innan OS, dyka upp och vinna!?

I´m so excited hörs från trubaduren.. Snälla gå och lägg er..

Bäst musik just nu?
Duffy är cool och Weezer och visst är denna låten skön:
18 carat gold.. Låter som om gamla Trans X Living om Video möter Broder Daniel ungefär..

Körde Skagen över dagen förra veckan och det var... fantastiskt! Di hade sin bästa dag någonsin, maten stod på förbokad på bordet, vädret suveränt och grenen häftig. Och så två fantastiska barn. Makalösa. Har funderat lite på det, vi gjorde resan MED barnen, inte FÖR dem och då KAN allt bli.. fantastiskt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kontorsråttan såg Söder på plats mot MFF och han är läckert bra just nu, men kaxig?
Ja,om man syftar till hans oslagbara agerande på planen.
Nej, om man med kaxig får Zlatanvibbar och tänker på kaxiga uttalanden av andra unga killar som slagit igenom. Jag tycker inte det är så kaxigt att på frågan om den skånske målvaktens rejäla eftersläng (hur kunde den missas av domarna???): "Det var onödigt av honom, men det är sånt som händer och han har bett om ursäkt". Det tycker jag inte är kaxigt - snarare klokt.
Pinsamt är dock vissa av ifk-klackens ramsor. Vart tog "bara älska - aldrig hata" vägen?

Och semestern är över - jobbet om några timmar förhoppningsvis utvilade, om man nu kan somna om med ett brinnande hus en gata bort, vaknade av brandröksdoft genom det öppna fönstret