måndag, november 14, 2005

Oslagbar Podcasting

YES!

Änligen!Det funkar!
Mitt livs första podsändning (om än med gammalt innehåll..) MEN det funkar! Det krävdes dock Sherlockkompetens och en kraftig förkylning för att jag skulle få tid och kraft att laborera fram podsändningen i en djungel av RSS och diverse mer eller mindre suspekta program. Några enkla lathundar hittade jag heller inte även om det finns många som sänder pod. (Dagens i-landsproblem) Ja, ja, JA barnkören, jag lovar att sluta gnälla, det är bara det att om ny teknik ska hitta plats och vara med och utveckla skolan så måste det vara enkelt och intuitivt, därför detta som tillsynes skulle kunna vereka som vara vardagsgnäll. Barnkören?? De som i Kents ”Dom som försvann” svär att han är trött på mitt jävla gnäll naturligtvis. Bäst musik just nu.. som vanligt med Kent.. En anekdot;
Minns när jag och Malte tog radiobilen till den stora staden i väster för att avnjuta Lolipopkonsert någon gång hyfsat sent 90-tal. Trädgårdsföreningen, backstages, vi, Jocke Berg, en Hof och den grävande frågan ”Vem är Kent?” i stereo. Vi hade Kurt Olssoningång och någonstans så funkade det, Berg var med på noterna och tyckte nog att vi var så där lagom töntiga, en ganska kul intervju blev det i alla fall men vi ska minnas att det var på den tiden som Kent fortfarande sprang omkring i trånga blåjeans tillsynes obemärkt bland gemene man. Då var nästa Brainpool större även om vi inte visste deras namn, tjuriga spolingar fattade inte alla våra KO-frågor.. Lisa Nilsson däremot, gömde sig som den primadonna hon är/var och kom fram ur sin konkubin först efter mycket grävande av de två unga reportrarna. Scoopet? Tja kanske att hon är grymt kort och gillar whisky och cigarrer så där dog den våta drömmen.. I sann KO-anda lät vi sedan lilla Lisa fråga OSS något i stället för tvärt om, arma satar.. men kul var det..

Visste ni förresten att Jocke Bergs morbror eller farbror eller farfar eller morfar (Har glömt men Korners vet..) är den berömde tomten Rolf Berg! Alltså han är ingen tomte utan skapar tomtar som vi sedan ställer fram i bokhyllorna kring juletid..

..apropå tomte.. Hörde ni podsändningen? Det var ju månadens profil i september Abbas Hassan, målvakten som tjugo minuter innan det att inslaget sändes släppte fyra mål(!) mot Öis för att sedan åka till Stadion i Stockholm och släppa åtta.. så kan det gå..
Lovar fler podsändningar vad det lider, är snart mogen att ge er mer inside från den militante liberalen och Bylinern alltså Bill och Bull..
..

Inga kommentarer: