måndag, november 21, 2005

Wikegård viktig?


Fair play eller svär play? Kasta handskarna heller hanskas med kvastarna?

Wikegård var upprörd över att Rögles spelare inte gjorde mos av den motståndare som tacklade Kenny Jönsson (så att landslagsbacken fick bryta matchen med hjärnskakning). Wikegård tycker att slagskämpen borde få smaka på samma mynt, alltså få på käften. Låt kvasten vina, ge igen bara, visa att ni är tuffa!
Nu ska jag inte komma som någon moraltant här och pledera peace and understanding för, enligt min mening får Wikegård tycka vad han vill.
Sedan kan vi ju börja fundera hur TV-sporten funderar om dom nu funderar.. Public Servicekanalen i allmänhetens tjänst skickar ett reportageteam till Rögle som uppföljning där spelare och ledare får stå till svars för att man inte pucklade på motståndarna!! De fick nästan be om ursäkt i en licensfinansierad SVTprodukt för att de inte svarade med våld på våld. Västbanken here we come.. "Niklas Wikegård tyckte att.." och så är det lag på SVTsporten! Albert för tusan, hur mår du egentligen? Har du fått för många av Robertos rallarsvingar så att du tappat omdömet? Ska ni verkligen propagera för våld inom idrotten? Det känns som om ni är fel ute när ni lanserar era sluggerexperter på det viset, för i ärlighetens namn, Wikegård må vara underhållande och han funkar i TV men ska ni verkligen följa upp och höja upp allt han säger!!? Omdöme?
Rögles tränare hade gott omdöme, han stod på sig..

3 kommentarer:

Marie sa...

Min bloggsida heter Roliga familjen.

Ingus sa...

Du hittar min Blogg om du söker på Ingus.

Marie sa...

Snällt sagt Stefan. Men familjen kan säkert komma på andra smeknamn.