måndag, april 14, 2008

Köket klart

.. äntligen, ska bara få lite ordning också.. Ett lager av damm täcker ALLT hemma, jag menar verkligen ALLT! Men spännande.. Barnen får nya rum, kittlande. De är redo för det nu även om de planerar att sova tillsammans ändå.. :-) Har förstått att inte alla syskon är så goda vänner, där har vi tur. De delar t.o.m. vattenkoppor men det kanske alla gör å andra sidan..

Örebro är en mardröm för gulingarna. Så många chanser och ändå inte mål. Blåvitt hade vunnit en sån match med 4-0.. :-) ..men Norrköping var VÄL passiva och rent ut usla.

Det finns de som tycker att OS handlar om idrott och inte politik. Kom in i matchen..

De finns de som tycker att Reinfeldt gjorde det ganska bra i Kina, tillhör dem faktiskt även om jag förstår att ekvationen näringsliv/pengar och mänskliga rättigheter inte alltid går i hop. Å ena sidan är den kinesiska marknaden ofantligt viktig för svensk handel, å andra sidan är de för djävliga när det gäller att hantera sitt folk och inte minst tibetanerna. Hur tuff ska Reinfeldt vara? Tycker som sagt att han gjorde det bra, eller som Persson hade sagt, läget i Kina är stabilt.. ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Kontorsråttan undrar om du har sett reportrar utan gränsers OS-logga? Den finns även på t-shirt (som förhoppningsvis INTE är tillverkad i Kina).

Beträffande fotbollen så är det med tanke på resultaten i föregående matcher en stor risk att IFK underskattar GAIS i derbyt och därmed åker på däng...