onsdag, april 09, 2008

vattenkoppor

Och idag såg jag den första koppan, lysa där på ryggen, sjukhetstecken nummer ett..
Ni som kan er melodifestival ser kopplingen..

Nähä, inget kök än, jasså, fyra polacker i huset, se där já, tre koppor på ryggen.. Ska man fejka att man inget sett och låta pojken gå till skolan som vanligt? "Tjäna" en dag men samtidigt ge bestående men för skolverksamheten.. Nja, iofs behöver skolan piffas upp lite men vattenkoppor på bred front är kanske inte lösningen.. Därför; hos svärmor igen. Tur vi har henne dessa dagar.

Lo sover på soffan och jag kollar spännande länkar. Hjärntorgetbloggen börjar bli riktigt fyllig men det är fortfarande framtidspedagog.nu som toppar listan på iTunes. jag har inte riktigt lyckats få in torget där än även om prenumerationen är igång.
http://hjarntorget.blogspot.com
http://framtidspedagog.blogspot.com

Köket och allt annat då? Jo, det tar sig sa pyromanen. De gör ett gediget jobb, riktigt duktiga men ett gammalt hus med vinklar som bara stämmer på papper och bjälkar som bara finns i fantasin utmanars även den bästa yrkesman varpå allt tar tid. Sedan hjälper det ju inte att jag fick fel diskmaskin från MediaMarkt och att vissa detaljer på köket inte stämmer, som t.ex. att lådan i hörnet förväntas kunna dras ut utan att krocka med handtaget i vinkel..

Frun gör det dock fantastiskt, magen växer och dammet har uppnått till kubikmeter. Inga problem. Lycklig man.. :-)

Inga kommentarer: