måndag, april 28, 2008

Lombardos lyckade lirare

Ja jösses vilken urladdning. Bad Boys var fromma som lamm och totalt odugliga i ärlighetens namn. Lombardo tilläts lira läckert och lyckligt och trots viss ineffektivitet så vann vi med tennis; 6-0. Å då ska ni veta att flera Lombardianer hade gravidtröjor på sig efter att missat vinterträningen å det grövsta.
3-0 i paus, SuperMac-Håkan inledde målskyttet, Lasse krutade in 2-0 på ett vackert vristskott och Ola dundrade in 3-0 efter frisparksretur. Undertecknad fick skit i halvtidsvilan av Uwe Zamora som helst hade sett fler skott och mindre skönlir men va tusan, tre mål och många finesser i långsamt tempo är inte illa. Fick dessutom smeknamnet Platini av tröstande medspelare som till skillnad från målmannen sett de öppnande passningarna och lirkande finterna.. ;-)

Utklassningen fortsatte i andra med tre mål på platiniska framspelningar, SuperMac blev dubbelskytt sin vana trogen, vår framtidsman Simon JR fick in en och Ådahlen 31 (nu 36 och därmed dåtidsman) fick till slut in en.. Domaren gjorde dessutom en fuling och viftade bort Peters boll som var minst en halvmeter på rätt sida mållinjen men 7-0 hade ju varit väl bra för de stygga gossarna.

Ny match på måndag, då på Åby 8 kl 19.45. Kom i god tid då det är begränsat med åskådarplatser runt planen..

Inga kommentarer: