måndag, september 03, 2007

Det har hänt en del sedan senast..
Som bröllop i helgen. Härligt vackert, klockren präst som bad chefen om uppehåll under vigseln på berget med utsikt över Sotekanalen och Hunnebostrand. Perfekt fest sedan med god mat och dans in på småtimmarna. Visste då inte att hela härligheten skulle göra både mig och AL.. sjuka! Hemma idag, feber, halsont. Sov till kl ett och hoppas att detta ska hjälpa. Man kan ju tro att det är lyxigt att vara hemma med sin fru en måndag men i vardagens snabba framfart så missar man mycket bara på en dag. Jag hade tre möten idag och tyckte väl att det var mest synd om mig. AL kontrade med att hennes två möten var mycket viktigare..

Vem vinner allsvenskan!? Ett av de åtta främsta lagen jst nu är ett bra tips. Kalmar gick på dekis men har kommit tillbaka, ICA leder trots ett halvt juniorlag senast och AIK är kaxigt bra för tillfället. Märkligt det där med stockholmsfokuset ändå. AIK vinner tre matcher och är bäst i världen plötsligt. Att Elfsborg vann dubbelmötet är det få som reflekterar över.

1-2 mot Valencia var faktiskt ganska bra! Heder och upprättelse efter veckor av hån. Men jösses vilken nitlott att åka till Bukarest. Trodde att Debrecen var illa nock men detta lag är två klasser bättre och så är det Bukarest.. Räkna inte med oslagbara rapporter.

Holmén till Bröndby. Grabben längtade iväg. Gjorde det mesta för att straffa ut sig ur laget och när fönstret var nära att stängas så var det bara en klubb kvar på intresselistan (Holmén har ju faktiskt inte varit särskilt bra på ett bra tag..). Tur för Holmén, tur för Elfsborg. Att ha en kille som inte vill spela vinner ingen på.

Denni Avdic, kung mot Valencia, 18 år bara.


47 anmälda till Londonresan i januari. 47!! You BETT

1 kommentar:

Kontorsråttan sa...

Saknar Oslagbara kommentarer på kollegan Barbaras blogg!