torsdag, september 13, 2007

Glennbladet

  • Det är en trend i det nya snabba påwebbennyhetsflödet.. Aftonbladet.se kör med det ständigt, att citera TV-kommentatorerna alltså. Det är bekvämt. Istället för att komma med egna analyser låter man andra göra det. Återigen handlar det om stackars Glenn och hans kompisar. Vad de säger i sina suspekta kommentarer kring matcherna går direkt ut på sportbladet på webben. Men vem tar ansvaret för att Aftonbladet med krigsrubriker lägger ut Hyséns tårar över att Källström i Glenns rödgråtna ögon obegripligt blir utbytt? Och vem är det mest synd om? Källström? Glenn? Eller kanske vi stackare som tvingas läsa? Ja, jag vet, men jag kan inte låta bli..

  • Linderoth in på centrala mittfältet och matchen vände. Det kunde inte ens Hyséns söndergråtna ögon missa. Källström var precis lika dålig som han brukar vara i landslaget. Eller kanske lite sämre. Tyvärr var Svensson inte mycket bättre där han haltade runt på sin kant..

  • En glennkommentar som Aftonbladet missade vad den om att Källström såg ledsen ut mot Danmark, att han var surför att han inte fick starta. Stackarn.. Viktig kvalmatch för ditt land och tjura för att man inte fick starta? Allt för laget? Hoppas Glenn såg fel, den gången också..

  • I kväll kl 19, utan tv-kameror, Lombardos sista för året. Plastgräs!

  • Såg att den nya ministern hade lite på sitt CV. Reinfeldt ägnade halva presskonferensen åt att gå igenom alla dumheter som den nya ministern gjort. Därmed är hon ok. Enligt Folkpartiet borde hon däremot varit utvisad, om hon nu varit utlänning förstås..

  • Såg att Blåvitt var ledsna över att vara i semi i cupen. De får spela för många matcher tycker de. Stackarna.. Kanske kan det vara lite tröst för de blåvita om de tittar lite på typ Hammarby och Elfsborg och deras spelschema i höst. Borde det inte vara KUL att vara med i cuperna och gå långt?

  • 2 miljarder till skolan till läs och skriv. Ja Jan, där kan jag inte säga emot dig..

2 kommentarer:

Kontorsråttan sa...

Det var hemskt vad et var gnälligt från Oslagbars sida denna gång...

Fast det kanske har att göra med att han vet hur ont i ljumskarna han kommer att få efter att han halkat runt på lite blöt plast försökandes spela korpboll...

Nå; hur går det nu i matchen mellan mästarna från regnets högborg och våra blåvita spelare?

Mitt tips? IFK vinner!

Oslagbar sa...

Jasså du.. tror du det.. Vore väl konstigt om du trodde annat efter ICAs klangochjubelspel..