fredag, september 14, 2007

Grym fotboll igår

På Frejaplan. Lombardo spelade bländande korpfotboll och vann med 3-2. Dagen till ära så vände vi på laget så backarna sprang på topp vilket innebar ett Oslagbart backspel. Grymt kul, svepande, styrande. Två gånger kom de igenom, båda gångerna täckte undertecknad förstachansen, båda gångerna fick rackaren till motståndare tillbaka bollen och turligt lyckades sätta den. Målis klagade på bristande täckning, backlinjen på att målis vid båda tillfällena slängde sig för långt så att säga, bollen slank in på fel sida om honom liksom. Antagligen kunda alla gjort det bättre MEN helheten var grym. Kortpassningsspel, våga spela markerad, få tillbaka, vägg, genombrott. Vi borde gjort minst fem mål till.. Och så klagas det på konstgräs av gamla stofiler, för mig en gåta, äntligen kunde vi rulla bollen, perfekt fotbollsunderlag.

Gais och Öis ihop? Vilken knall! Måste säga att jag som åskådare tycker att det är ganska fräckt. Radikalt. Hund och katt i samma koja. Borde inte funka men kanske är det det som gör det genialt. Rika knösar som håller på det fattiga Sällskapet ska samsas med Majornabohemer som helst käkar grönsvart fisk till middag. Häcken undrar någon? Naturligtvis bara med för att de har pengar. När upprörda fans intervjuades igår på tv-kanalerna så var det samma getingsupporter i TV4 och SVT, säger ganska mycket om deras supporter omfång.. En stackare med gulsvartrandig tröja är den ende som sörjer att Häcken klipps ner..

I morgon derby. Två högst påtagliga lag som kommer att vara det även nästa år. Elfsborg har tyvärr bara visat en bråkdel av sitt kunnande i år och kan väl inte längre påstå just det, att de kan egentligen men inte visar det, som Källström. Man är inte bättre än tabellen och att ligga tvåa med uselt spel är ganska bra. Upp till bevis i morgon, visa lite fotboll nu mot handlar´ns gossar. Vinnaren vinner ligan? Eller blir det Gothi.. förlåt Gais som förstör för ICA 25 sep? Säljer de makrill där?

Inga kommentarer: