lördag, september 08, 2007

noll noll och Streetlights

Missade första tjugo i kväll. Var på världspremiär, Streetlights första spelning i en lokal vid Vasaparken. Mycket spännande, Fred började trumma i tjugofemårsåldern och spelar nu i ett popband. Bara att imponeras. Bra lät det också, ibland.. .-)

Det är fantastiskt att när Sverige spelar bra i första så gnälls det på Anders Svensson, när de tappar lite i andra så är det Anders Svenssons fel och när han är utbytt så är det tamigfan Anders Svenssons fel att det börjar regna. I mitt förra inlägg tyckte jag att Källström skulle spela. Synd att han inte gjorde det så vi hade sluppit TV3s vuxenmobbning. När de sedan sammanfattar och pratar med Lindroth då kommer de på att mittfältet faktiskt höll bra inkl. Anders Svensson. Skicka Claes Åkesson åt.. AS har ju har en annan roll i landslaget, mer tillbakadragen för att låta andra anfalla. Som man ju också gjorde.. Zlatan var MAGISK. Magnifik!! Vi tänder lite streetlight för honom ikväll.

2 kommentarer:

Kontorsråttan sa...

Ja inte var det mycket spel via mittfältet i lördags och det är ju faktiskt sälla mittfältarnas fel...

Jag hade hoppats på Källström - men har intet ont att säga om Svensson. Gedigen kämpaisnats, men inga helikopterfinter. Men det var ju nu itne en sådan match.

Zlatan grym! Elmander bra.

Dock fick Nilssons insats på högerbacken mig att drömma om en annan Nilssons fornstora dagar på den kanten....(om du inte håller med kan det bero på att det var värst första 20)

Ser fram emot nyanserade inlägg inför IFK-Elfsborg på lördag!

Oslagbar sa...

Missade Nilssons eskapader..

Det var någon blåvitt som skrev på ett forum att Källström var en världsspelare ändå tills han spelar. Sammanfattar nog ganska bra varför Lagerbäck väljer Svenssons defensiva arbete framför Kim, men lugn, Kims tid kommer, bara de inte mobbar ihjäl någon på vägen..