fredag, september 21, 2007

Keene on you!

Äntligen! Elfsborg överträffade sig själva. Vann mot laget som vinner mot flera toppeuropeiska lag. Åkte till Bukarest, fick ettnoll i röven och vände. I Bukarest. Good save James Keene som guliganerna sjunger. Och Mr Svensson var precis så bra som vi vet att han kan vara. Äntligen! Nu kan alla krönikörer bita sig i tummen, krypa till korset, vända kappan och faktiskt erkänna att Elfsborg i Europa är bättre än ngt annat svenskt lag på många er, två segar i Champions league och på god väg in i seriespel i UEFA.
Aik 0-0, bra gjort! Hammarby 2-1 bra gjort. Häcken och Helsingborg; enligt hederlig retorik; skam för svensk fotboll.. ;-)

Lyon föll i Spanien med 3-0.. Utspelade.. Innermittfältaren "kom inte in i matchen, fick jaga defensivt". Hm. Skadeglädje? Nej nej inte oslagbar, har inga sådana tendenser..

Budgeten? Äntligen börjar det bli lite tydligt vilken inriktning Sverige ska ta. En människosyn tornar upp, elever som bråkar ska bort, hårdare tag, människor som inte jobbar ska straffas eftersom de äro lata och flata, speciellt deltidsarbetande kvinnor. Sådana som jag, familj hus bra jobb, ska premieras. Survival of the fittest och jag tycker att det är helt åt helvete..

Å samtidigt, i Täby säljer Reinfeldtskan ut kommunala skolor till vrakpris till sina polare.. Allt i den fria marknadens namn.

1 kommentar:

Kontorsråttan sa...

Bra gjort Elfsborg!

Hoppas verkligen att det går lika bra om två veckor så vi får det där laget i gruppspelet! Och om Svensson var bra (såg inte matchen så vet inget om det) - så bra. För det är väl när det gäller som de "stora" grabbarna ska ta sitt ansvar, eller?

Beträffande Häcken - inte så förvånande, eller hur?
Beträffande Helsingborg - vad händer där egentligen? Rubriker framöver? "Helsingborg ger sig in i kampen om Nilsson som tränare"

Som du vet har vi inte riktigt samma syn på vilket lag som ska vinna allsvenskan och vem som ska spela på mitten i landslaget (den av Anders och Kim som visat bäst form!!??) men däremot har vi helt samma syn på samhällsutvecklingen!

Hualigen för att vara arbetssökande, sjuskriven eller deltidsarbetande i dagens Sverige!