tisdag, september 11, 2007

innebandy

En undersökning för ett tag sedan gjorde gällande att det är bättre att spela fotboll än att springa.. För förbränning alltså. Tror det gäller även innebandy.. För att träna muskler man inte visste att man hade alltså. Spelade i söndags för första gången sedan i våras och det är först idag som träningsvärken kom, som en klubba.. Baksida lår, rumpan, jösses. Men många mål blev det? :-)

På onsdag är det korpmatch igen och äntligen ska vi få spela på riktig plan. Ganska orättvist det där, korpgubbarna spelar på åkrar där bollen far omkring i en egen värld. På onsdag blir det bättre, Lombardo ska spela snabbt kortpassningspel á la Valencia och visa att gamla gubbar fortfarande kan. Plats? Konstgräset på Frejaplan. Just det alla tillbakasträvare, konstgräs, plast om ni så vill och bollen rullar dit man slår den. På torsdag vet vi om det var bra eller inte.

Stormatch på lördag, 20.000 boråsare på läktaren och Hysén på plan. Själv står jag på Bellevue och säljer gammalt tjafs.. Det blir spännande. :-) Hysén var riktigt bra i Fotbollskanalen igår, verbal och förnuftig. Kan en son lära en far? I så fall Glenn, gå på kurs hos sonen. Du lär komma runt på kanterna och gå på skott för han har ju så mycket i sig din kompis Kim..

Intressant artikel i Aftonbladet angående Svensson/Källström. Svensson överlägsen i snittbetyg. Av samma gossar som sedan gjorde en klippdockekampanj till förmån för den senare.. Är det bara jag som tycker att det är mittfältsmobbning?

Inga kommentarer: