torsdag, maj 17, 2007

Fotboll på undantag

..väntar fortfarande på kicken.. 2-1 mot Trelleborg räcker liksom inte att sätta fart på intresset. En klangochjubelmatch mot Ica på tisdag kanske kan förändra det men det blir en säsong med intriger, missnöjda bänkspelare, fega tränare och vi ska inte tro att vi är något-mentalitet. Jag tar gärna fel..

2 kommentarer:

Kontorsråttan sa...

Dags att retas lite igen;
Är det inte kul när det inte går som på räls???

Kanske är det något som sitter där i de gulsvarta själarna - att bli lite sur och gnällig när det inte bara är ros som skrivs - och det gäller kanske såväl välbetalda mittfältsstjärnor som hårt arbetande anhängare?

Elfsborg - IFK? 1 - 3!

Oslagbar sa...

Se där, se där.. ICAhandlarna gaddar ihop sig..

Du har missat poängen, det var segern som skapade saknaden, det var 45 års väntan som i sin förlösning skapade tomhet, se på Hammarby; liknande situation för några år sedan. Fotboll är lidande, fotboll är Gais, det är helt klart för mig just nu. Därför, ta ett skitår nu och skapa revansch inför nästa år.

Bara en seger över ICA kan ändra på det och det beror ju helt enkelt på att Blåvitt är så fantastiskt bra i år och allt annat än treett till ICA skulle ju vara en sensation. Jag menar, laget vann ju både mot Örebro och Gefle och fick oavgjort på Vångavallen. Respekt..