tisdag, maj 29, 2007

Söderläge hos grannen i Kvarnbyn

Såg ni inte Söderläge på SVT förra onsdagen så har ni chansen på webben: svt.se
Söderläge från Kvarnbyn! Grannen ett stenkast bort! Jonas gnäller en del på att han fick gräva gräva gräva men han tog ju hjälp av Oslagbar och andra i närheten! Jag känner mig grymt delaktig.. ;-)

Ser fram emot det coctailparty som utlovas Jonas!! Smsade direkt..

Visst blev det bra till slut och det är kul att se programmet även för vyernas skull. "Där bor vi!" sade han stolt när taket på det oslagbara huset skymtades!

.............

Första förlusten för Lo i fotbollen idag. Sävedalen kontrade in sex raka innan våra gossar hittade rätt. En lärorik förlust och i spelet var Lovarna och de andra i laget riktigt riktigt bra. Radade upp chanser men motståndarna hade pantrar i målet. Börjar nu förstå alla idrottsföräldrar för detta är ju hur kul som helst. Läste ni Askerup i söndagens GP i just det ämnet? Riktigt bra. För vems skull håller vi på med alla aktiviteter, för vår egen eller för barnens? Så länge Lo lyser som en sol så är svaret nog snarare för allas!

............

Var det verkligen straff på Ullevi eller föll han som en ängel!?

2 kommentarer:

Kontorsråttan sa...

Såg det inte på plats så lämnar det osvarat, men ibland är det väl så att man får ha tur, för visst var det egentligen straff för moståndarna när Elfsborg spelade hem guldet i höstas?

0-0 hade väl varit rättvist, kanske men än så länge bör nog di gule känna änglaflåset i nacken!!!

Och Anders skall givetvis spela på lördag... Liksom Elmander och "Chippen" för Alexandersson har ju verkat lite seg senaste tiden.

Oslagbar sa...

Blåvitt spelar dåligt, med tio man men vinner ändå, imponerande, storfavoriter till guldet enligt mig. :-)