måndag, maj 07, 2007

Tung förlust

Bara att erkänna.. Hedins bilpojkar lekte med oss i andra halvlek, som en Merca mot en gammal Lada eller något annat öststatligt på en noll till hundra-tävling.. 0-3 var smickrande för Lombardo. Tror väl inte det hade hjälpt MEN vill ändå bara påpeka att jag personligen fick ett välriktat skott rätt i nyllet som Baloo hade sagt, detta efter tretton sekunder av matchen och jag var lite vimsig en bra bit in i första halvlek efter den smällen. Under tiden malde unga biltjyvar ner oss metodiskt.. Efter paus trimmade de upp ytterligare. Lombardo fick inte tid till sina finesser utan hade genast avgaser i röven så fort bollen var i närheten. Vi var sega, långa i laget och kort sagt, ganska usla. Vi har dessutom inte gjort mål på två matcher.. MEN visst, vi hade allt några chanser och med lite flyt hade vi faktist haft med oss 1-0 i paus efter Håkans friläge som Bengt Andesson räddade. Vi gråter en skvätt ikväll.. och kommer igen..

Hela Borås gråter också är jag rädd för. Återigen bländande fotboll på mittplan men för hundan, där vinns inga matcher. Animalerna från huvudstaden gjorde två mål på en halv chans, hygglig utdelning.. Fast, obesegrade, bara två poäng upp till Blåvitt.

Vasquez mål var gudabenådat! Glöm allt snack om tråkiga Blåvitt, jag lyfter på hatten, Hedins Bilklass där..

22 maj blir spännande. Li grät floder när hon fick reda på att pappa ska med jobbet på fotboll samtidigt som det är Ronjaavslutning på dagis. Känns i hjärtat men Elfsborg-Blåvitt var ju bestämt INNAN det det blev klart att Li skulle hoppa över helvetesgapet på vårfesten just denna kväll, ledsen för det men glad över att se matchen.. Svårt att få ihop livet ibland.. :-)

I morgon match igen, Mölndals Fotboll 2000-lag och första bortamatchen, stort..

1 kommentar:

Anette Ekström sa...

Hej!
jag undrar lite om jag gör rätt...Den uppgift som står att vi ska göra nutid och så vidare ska vi skriva på våra bloggar? Kan du kolla min blogg om jag har uppfattat det hela rätt för jag går in med jämna mellanrum men ser att det inte händer så mycket på bloggarna.

MVH
Anette Ekström "livonne"